I'm off to London

Jag ska till England.
England är ett magiskt land där alla pratar superfint, man kör på fel sida av vägen och alla killar ser ut som i One Direction. Man dricker te varannan minut och det finns fina vintage affärer överallt.
Detta är min bild. Don't fuck it up. Ses om fem dagar alla sötizzarhkljskhda.
C U in 5 days

Bloggraped andra dagen...

Inte helt otippat var förra inlägget en bloggrape. Ni kan ju gissa vem som skrev det? (love you bitch). Jag gillar att baka men Petro överdriver lite *host, host* (jag är helt klart världsbäst). Vi hängde hemma hos maj idag igen och hade tävling i vem som kunde göra konstigast miner:
Petros var kul...
Men jag vann biiig time B)
Sen så ville min lille bror att petro skulle ta ett foto på hans rumpa, så det gjorde hon.
Sen så tog jag ett foto på honom. Jag sa "se normal ut" då gjorde han så här:
Gulligt.
C U 2 morrow

jag är en bakflicka

jag bakar hela tiden. och är bäst på det. Idag har jag bakat scones och dom blev jättegoda! alla älskade dom. idag har jag gått inkolan. vi har jobbat med skolämnen. nu är jag med petronella. vi är kompisar. nu har vi ätit upp alla scones. det var gott. speciellt med blåbärssylt. min kompis petronella är väldigt snygg och rolig. hon kan prata spanska och är supersmart. hon är dessutom en jättestor blogg som äger. petronella är så bra och fin att man typ dör lite. hon är helt enkelt bäst. nu ska jag gå och putsa hennes skor. hejdå.

Heta Johnny Depp och nya fina rum

Tjänare Loverz
Har bestämt mig för att bli en riktig painindaass bloggare och uppdatera varje sekund! Tror ni mig inte? stay in touch... I helgen dog jag av avundsjuka när jag hälsade på i Petronellas nya rum och sov över. Vi gjorde chubby-bunny challenge där jag förlorade stort, tryckte i oss marabou när vi kollade på Chocolat och dreglade över Johnny Depp i hästsvans...
För övrigt är det vår i luften i lilla Falsterbo och häromdagen var jag och Petro ute i det fina vädret och gungade på lekplatsen (till många småbarns förfäran) golandes på Justin Biebers "Mistletoe".

*VARNING* Om ni inte vill dö av avundsjuka titta inte på bilderna nedan!
Petronellas nya fina sminkbord...
Petronellas fina nya hall...
Petros nya fina bokylla... (och fina petro)
Till sist en bild på totalt drogade jag (True story, heroin is maj lajf)
C U 2 morrow
\\Frida

RSS 2.0